•   Snabba leveranser
  •   Över 300 varumärken
  •   Trygg E-handel
  • Fråga oss gärna! Service@autoaccessoarer.com
SvenskaEnglish

KÖPVILLKOR

Returrätt

Vid köp av varor på Auto Accessoarer har Konsumenten 14 dagars ångerrätt. Returrätten gäller förutsatt att varan är omonterad samt finns i obruten original förpackning i oskadat skick. Vid bruten förpackning tillkommer ett returavdrag om minst 50% av produktens värde. Ångerfristen börjar fr.o.m. den dag Konsumenten mottagit varan. Specialtillverkade produkter eller beställningsvaror efter Konsumentens eget önskemål täcks inte av ångerrätten, omfattas inte av distansavtalslagen och skyddas därmed inte av Auto Accessoarers returneringspolicy.

OBS! Vid alla returer förbehåller sig Auto Accessoarer rätten att debitera en administrationsavgift om 100-1500.00 SEK. Detta gäller inte reklamerade varor.

Auto Accessoarer friskriver sig från att ersätta kunden om kunden skickar varan till fel adress. Vid retur skall paketet skickas till vår dörr och inte till postombud. Om ni använder er av Postnords tjänster skall ni välja Mypack Collect som tjänst eller Home Delivery vid DHL tjänster.

Ansvar

En del artiklar i sortimentet kan sakna tillstånd att framföras på allmänna vägar, eftersom de endast är tillverkade i tävlingssyfte. Auto Accessoarer friskriver sig från samtliga skador på bilen, personer och övrigt som kan uppstå till följd av montage eller konsumtion. Auto Accessoarer friskriver sig även från eventuella defekter och konsekvenser vad det gäller köregenskaper, garantiomfattning samt fordonets säkerhet. Vänligen kontakta Auto Accessoarer vid frågor om osäkerhet.

Bilder & produktbeskrivning

Alla artikelbilder i butiken är exempelbilder och kan skilja sig lite från verkligheten. Vi råder Konsumenten att läsa produktbeskrivningen. Auto Accessoarer friskriver sig för eventuella fel. Kontakta Auto Accessoarer om du är osäker med produktbeskrivningen eller produkt bilden.

Giltighet

Samtliga priser inkluderar mervärdesskatt (VAT 25%) som är moms. Priser och specifikationer kan komma att ändras. Foton, videon samt ljudsekvenser från hemsidan är inte tillåtet att nyttjas för kommersiellt bruk såvida Auto Accessoarer inte har tillåtit detta.

 

Betalningssätt & leverans

Konsumenten väljer själv betalsätt i kassan. Samtliga leveranser sker via PostNord, DHL, GLS samt DB Schenker till Konsumentens närmsta ombud. Auto Accessoarer friskriver sig från all ersättning och kompensation till följd av leveransförseningar från speditörens sida eller leverantörens. Produkter som är markerad i artikelsidan under leveransinformationen med ”Beställningsvara” eller “Tillverkningsvara”  kan ha upp till 6 veckors leverans och kan ej garanteras en leveranstid , alla leveransinformation i artikelsidan är uppskattad leveranstid utifrån leverantören. Auto Accessoarer garanterar enbart lagerhållda varor under en leveranstid på 1-6 dagar! 

 Kontakt Auto Accessoarer för mera detaljerad leveransinformation innan beställning gällande beställningsvaror.

Vid beställning av varor från utlandet kan tullavgift tillkomma. Vänligen beakta regler som gäller för ditt land. Har du beställt olika produkter samtidigt kan leveransen fördelas och inte komma i en och samma paket/pall och det är på grund av att det har skickats av olika leverantörer.

Reklamation- och returnering policy

Auto Accessoarer erbjuder 12 månaders garanti om inget annat anges i artikelsidan. Garantin omfattar dock inte lackskador till följd av yttre skador, exempelvis stenskott eller annat. Garantin omfattar inte heller stretchade däck, dvs när bildäcken går sönder till följd av att fälgarna är för stora för däcken. Vi erbjuder 1 års garanti på våra lampor såsom xenon ljus, dioder, halogen lampor m.m.. 6 månaders garanti gäller för lampor från OSRAM.

Vid reklamation av strålkastare eller övriga lampor/lyktor måste detta godkännas först innan nya lampor skickas ut till Konsumenten. För att Konsumenten ska få hem sina nya lampor måste de reklamerade lamporna ha skickats in till Auto Accessoarer.

Auto Accessoarer ersätter inga eventuella kostnader för montering av tredje part vid reklamerad vara. Reklamationer vid ”svår monterade” produkter gäller inte. Reklamation gäller endast om du fått en produkt som inte passar till din bil än den beställda. Har du svårt att montera en del så kan vi boka in dig hos våra professionella monteringsverkstad som vi rekommenderar!

OBS! Vid beställning av styling kjolpaket kan vi inte garantera 100% original passform på grund av att det är eftermarknadsdelar och påbyggnadsdelar som kan behöva modifiering. Kontakta Auto Accessoarer gällande passformen före än beställning!

Returnerade varor, enligt ångerrätten, ska vara oanvända i oskadat skick samt i originalförpackning och emballage. Varan skickas till Auto Accessoarer. En avgift om 15% av produktens värde kommer att faktureras i efterhand om varan inte returneras i originalemballaget. Lackerade varor samt elektronikvaror tas ej emot i retur vid reklamation. För kjolpaket delar eller andra aerodynamiska delar måste de prov monteras innan lackering. 

Beställning av produkter som är specifikt tillverkade såsom “Tillverkningsvaror” efter färg/design egenskaper för Konsumenten eller som har hämtats hem i lager på kundens begäran är bindande och skyddas därav inte av ångerätten. Om Konsumenten önskar avbeställa dessa produkter förbehåller Auto Accessoarer rätten att avräkna upp till 50 % av produktvärdet vid retur eller avbeställning (enbart för beställningsvaror).

Auto Accessoarer förbehåller sig rätten att debitera en administrationsavgift om minst 99 kronor inkl. moms för alla returer. Auto Accessoarer debiterar ingen administrationsavgift vid reklamerade varor. Auto Accessoarer förbehåller sig rätten att debitera en administrationsavgift om 100-1000 kronor inkl. moms för felbeställda produkter. Administrationsavgiften kan vara även baserad på fraktkostnaden.

OBS Auto Accessoarer friskriver sig och ersätter inte någon kompensation för reklamerade varor eller vid monterade varor av tredje part.

Avbeställning

Du kan avbeställa din order inom 24 timmar efter genomförd beställning , OBS avbeställning är ej möjligt efter en produkt är utskicad. Om en beställningsvara inte har hunnit skickas tillkommer enbart en administrationsavgift vid avbeställning.

OBS 24 timmars avbeställningspolicy gäller ej om konsument begär en snabbare hanteringstid! 

OBS! Avbeställning gäller ej för “Tillverkningsvaror” som är specialtillverkade efter kundens önskemål! En specialtillverkad vara är bindande om den tillverkas efter kundens önskemål.

Avbeställning på grund av transportskador gäller ej. I detta fall gäller enbart ersättning i form av återbetalning eller ny produkt i ersättning.

Efterkrav

En del varor måste betalas i förskott alternativt mot faktura. Detta gäller beställningar med klumpigt innehåll som exempelvis kjolpaket/bodykit, stötfångare, chiptrim boxar, motorhuvar, fälgar, däck osv. Dessa varor sänds inte mot efterkrav.

Ej uthämtade paket

Auto Accessoarer förbehåller sig rätten att debitera kunden en avgift om minst 389 kronor när kunden inte hämtar ut paketet från den utvalda postombudet och det outlösta paketet returneras. Outlösta paket omfattas inte av returrätten. Avgiften omfattar administrationsavgifter samt alla fraktavgifter.

För Pall storlek debiteras upp till 1200kr-1800kr i ICKE utlöst paket

Prisgaranti

Auto Accessoarer garanterar de lägsta priserna på marknaden för sitt utbud på reservdelar och materiel. Denna garanti gäller dock inte prisnedsatta varor. Prisgarantin gäller förutsatt att produkten är från samma varumärke och kvalité.

Skador vid transport 

Auto Accessoarer står inte till ansvar för transportskador. PostNord har egna bestämmelser för hantering av skadat gods. Dessa bestämmelser efterföljer Auto Accessoarer. PostNord lämnar ingen garanti till kunden sju dagar efter leveransen. Av denna anledning är det viktigt att Konsumenten beaktar följande vid transportskada:

En skadeanmälan på postombudet ska göras omgående om paketet som utlöses har en skada vid uthämtning.

Om skadan upptäcks senare ska en skadeanmälan göras hos postombudet omgående och senast sju dagar efter att paketet har blivit utlöst. Glöm inte att ta med hela försändelsen till postombudet. Gäller enbart för Postnord!

Vid mottagning av skrymmande paket från DHL så måste paketet kontrolleras inom 24 timmar och meddela till oss inom 48 timmar. Vid skadat gods så måste skadan anmälas direkt till DHL kuriren. Kontrollera alla föremål vid mottagandet.

Transportskador kan även reklameras vid webben.

Vänligen kontakta Auto Accessoarers kundtjänst och meddela problemet för att få hjälp.

All information måste meddelas till Auto Accessoarer för skadan. Paketet måste omedelbart fotograferas och skickas till oss som bevismaterial.

Om ni upptäcker att paketet är skadat vid mottagning så skall ni kontrollera godsen och anmäla skadan till speditören på plats.

Efter rapporterad skada skall Konsumenten få ersättningsinformation under 7 arbetsdagar alternativt upp till 30 arbetsdagar.  

Auto Accessoarer friskriver sig från att ersätta kunden för skador när kunden inte har följt PostNords/DHL:s regler om skadat gods.

Glasfiber-/plastprodukter/kolfiber

Vi kan ej garantera en 100% finish på plast/glasfiberprodukter samt kolfiber pga materialets egenskaper. Gelcoat och glasfiber spricker lätt vid frakter/hantering och det är vanligt förekommande att t.ex. en liten spricka eller kantstötning uppstår. Detta är inga problem att fixa vid förarbetet till lackering. Provmontera alltid en vara innan bearbetning/lackering. En lackerad vara går ej att reklamera. Vid leveranser av glas- eller kolfiber produkter är det viktigt att kontrollera godset så det är helt innan du skriver på frakten. Är godset skadat så skall detta anmälas direkt till chauffören. Detta gör att vi kan söka ersättning vid eventuella skador. Görs inte detta är det nästintill omöjligt att söka ersättning på skadat gods. Kontakta oss direkt om du upptäckt en skada på din vara. Vi ersätter ej skador som inte är anmälda till chauffören vid leverans.

Tuning och trimchip

Produkter som är till för bilens motor kan påverka fabriksgarantin och försäkringen. Detta gäller exempelvis trimchip och tuning. Det åligger Konsumentens eget ansvar att se till att installation och montering av produkter sker riktigt. Auto Accessoarer friskriver sig därmed från potentiella defekter och problem som kan uppstå till följd av eller i samband med installation och montering av trimchip, tuning och andra beståndsdelar i motorutrymmet. Tillverkarna av produkterna ansvarar för produktgarantin såsom K&N och Race Chip. Vi rekommenderar att du går in i tillverkarens hemsida för att läsa mer om deras garantier!

Cookie policy

Auto Accessoarer informerar här nedan om cookies. Alla besökare på webbplatsen har möjlighet att vägra lagring av cookies på enheten.

Vad är en cookie?

Cookie är en liten textbaserad datafil som sparas på besökarens dator. Cookie är således inget program och innehåller inte virus. Webbplatsen har inte möjlighet att spåra besökare via cookies och ingen personlig information lagras via cookies.

Auto Accessoarers användning av cookies

Denna webbplats cookies lagras permanent på besökarens enhet. Cookie gör det möjligt för Auto Accessoarer att identifiera Dig som besökare och används bland annat för att förbättra hemsidans användbarhet och besökarens upplevelse. Datafilen som sparas är således nödvändig för webbplatsens funktionalitet och för att webbplatsen ska fungera korrekt. Cookies lagrar exempelvis din inloggning och dina artiklar i varukorgen.

Blockera cookies

Om besökaren inte godkänner Auto Accessoarers användande av cookies enligt beskrivningen ovan kan funktionen stängas av i webbserverns inställningar. Hur detta genomförs beror på vilken webbserver som används. Vänligen kolla igenom webbserverns hjälpfunktion. Observera att vissa funktioner på webbplatsen kan komma att förlora sin funktionalitet till följd av att cookie-funktionen stängs av.

Use of personal data

When purchasing from (autoaccessoarer.com), the Consumer must provide the necessary personal data in order to be able to have the goods delivered. The consumer's personal information is only accessible to Auto Accessories and the selected payment method such as Klarna, Payson or DIBS. When the Consumer carries out a purchase, Auto Accessor's use of the personal data is approved in order to provide the service that the Consumer expects from us. The consumer also approves the use of Auto Accessories by the Consumer's email address and telephone number for marketing purposes, for example for newsletters, etc. Unsubscribe from this function is done by emailing us.

Användning av personuppgifter

Vid köp från (autoaccessoarer.com) måste Konsumenten ange nödvändiga personuppgifter för att kunna få varan levererad. Konsumentens personuppgifter är endast åtkomlig för Auto Accessoarer och den valda betalmetoden som Klarna, Payson eller DIBS. I samband med att Konsumenten genomför ett köp godkänns Auto Accessoarers användning av personuppgifterna i syfte att tillhandahålla den service som Konsumenten förväntar sig från oss. Konsumenten godkänner även Auto Accessoarers användning av Konsumentens e-mailadress och telefonnummer i marknadsföringssyfte, exempelvis för nyhetsbrev osv. Avregistrering från denna funktion sker genom att du mejlar till oss.

Återbetalning

Vid återbetalning kan det dröja upp till 30 dagar på grund av att vi samlar alla återbetalning och utför de samtidigt! Notera att vi står ej ansvariga om du angett fel uppgifter såsom kontonummer, namn osv.

Reservationer

Auto Accessoarer eftersträvar att all information på hemsidan är riktig. Trots detta kan vi inte lämna en garanti att alla uppgifter är korrekta, uppdaterade och ändamålsenliga. Auto Accessoarer reserverar sig därmed för prisökningar, felaktiga priser, valutaförändringar, bild ändringar, företagsinformation, momsändringar, avgiftsändringar, slutsålda varor, restorder, skrivfel samt force majeure.

Företagsinformation

Auto Accessoarer i kungens kurva

Snickarvägen 5 C

13238 Saltsjö-Boo

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish